Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U putničkom zrakoplovu koji je sletio u južnu indijsku državu Keralu pronađen je eksploziv, ali se još ne zna je li njegovo aktiviranje bilo predviđeno tijekom leta, objavila je policija u nedjelju.


Paket eksploziva je pronađen u torbi u prtljažniku zrakoplova nakon što su putnici izašli iz njega, rekao je policijski dužnosnik grada koji je rekao da postoji mogućnost da je eksploziv postavljen nakon slijetanja. Zrakoplov je premješten u izolirano područje zračne luke Tiruvanantapurama.

Vezani članci Ivica Ivić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ivica Ivić) Razgovarali smo s muškarcem koji je pronašao 2,5 kg eksploziva u prtljažniku: "Stalno mi prijete smrću. Jednom sam ispod brisača našao metak" Akcija je bila u Njemačkoj, Hrvatskoj i Litvi (Foto: DPA/PIXSELL) Velika akcija u kojoj je sudjelovala i hrvatska policija: Blokirana web-stranica za preprodaju droge i eksploziva

U eksploziji u gradu Punu u veljači poginulo je 16 ljudi, u prvom većem napadu nakon eksplozija u Mumbaiju 2008. kada je ubijeno više desetina ljudi. (Hina)