Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ecclestone je pokušao ući u zgradu suda, ali se samo zavrtio u vratima i vratio na ulicu


Bernie Ecclestone možda zna sve o Formuli 1, ali o rotirajućim vratima čini se zna vrlo malo. Prilikom ulaska u zgradu Visokog suda u Londonu u srijedu, Bernie se malo 'zavrtio' i napravio jedan krug s vratima iz kojih nije znao izaći, tako da je prije izašao nego što je ušao, donosi Buzzfeed.

Vezani članci Policijski pas Policajac uposlio psa kako bi smirio situaciju pa sam postao žrtva Ivica Todorić, arhiva (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Todorić sutra ima zadnju priliku da izbjegne izručenje Hrvatskoj

>> Evo što je Ecclestoneu odvuklo pažnju od 50-ak godina mlađe žene!

Na ulasku se pozdravio s novinarima, zatim je pokušao kroz rotirajuća vrata ući u zgradu, ali umjesto izlaska u zgradu, Bernie se nakon što je napravio krug vratio novinarima koji su bili ispred zgrade. Pokušao je svoju nespretnost kamuflirati, pa je kad se vratio ispred zgrade počeo ponovno razgovarati s novinarima kao da im je zaboravio nešto reći. No, nije primjetio da su kamere sve snimile. Na snimci se vidi kako Bernie i nije imao neku namjeru ponovno popričati s medijima, ali barem se pokušao izvući iz te neugodne situacije.

Na njegovu sreću djelatnici suda su primjetili da Bernie ima problema s vratima, pa su mu otvorili 'normalna' vrata i pustili ga u zgradu. Ecclestone se na sudu pojavio jer je optužen da je njemačkom bankaru Gerhardu Gribkowskom, povezanim s prodajom Formule 1 platio 27 milijuna funti.