Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trojica džihadista stoje dok drže žrtvu da sjedi na podu. Prema njemu su uperili puške.


Najnoviji video stravičnog ubojstva od strane pripadnika terorističke organizacije Islamska država prikazuje obezglavljivanje jednog policajca iz Nigerije, javlja Daily Mail koji prilaže i zamagljene fotografije žrtve. U objavljenom uznemirujućem sadržaju vidljivo je da trojica počinitelja stoje dok drže žrtvu da sjedi na podu. Prema njemu su uperili puške.

ISIS prijeti otetom Hrvatu: 'Ubit će me za 48 sati ako Egipat ne oslobodi uhićene muslimanke'

Vezani članci Vojska u Nigeriji Boko Haram odgovoran za otmicu stotina nigerijskih učenika: "Udarao me neprestano. Na kraju me pustio da zaostanem, pa sam iskoristio šansu i pobjegao" Slika nije dostupna Teroristička ćelija u Španjolskoj planirala javnu dekapitaciju

Taoc cijelo vrijeme moli za život, a nakon toga su ga prilegli, i jedan od džihadista povlači nož kojim mu je prerezao grlo. Sve su i snimali i objavili na internetu, a video navodno traje oko osam minuta. Prema užasu sadržaja liči na prijašnje uratke u kojima se teroristi 'hvale' načinom na koji muče i ubiju svoje žrtve.

Inače, Anjem Choudary, istaknuti britanski islamistički propovjednik, poznat širom svijeta po pohvalnim riječima za počinitelje terorističkih napada na SAD 11. rujna, optužen je ovog tjedna zbog pozivanja na potporu Islamskoj državi.

Choudary (48) je optužen za pozivanje na potporu Islamskoj državi u propovjedima objavljenim na internetu. Uz njega za ista djela optužen je i Mohammed Mizanur Rahman. Obojica bi u srijedu prvi put trebala izići pred suca u Londonu. (Sa.Pu., Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook