Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Dvogodišnjakinju zbog bombona optužili za krađu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osoblje trgovine 'The Woolworths' optužilo je dvogodišnju djevojčicu za krađu, jer je djevojčica šetajući s majkom po trgovini usput pojela jedan od šarenih bombona s police.

Isra Khan je bila u trgovini s majkom 23-godišnjom Aishah, kada je s police uzela jedan bombon i stavila ga u usta. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Istog je trenutka jedan od zaposlenika trgovine u Blackburnu počeo vikati na Aishah i pokazivati na djevojčicu nazivajući je kradljivicom. Okupljeni kupci ostali su zapanjeni.

Aishah je tako bila prisiljena slušati predavanje o odgoju i potrebi plaćanja onoga što se uzme u trgovini.

'Nisam mogla vjerovati. Tako je vikao da bi ljudi pomislili kako smo ukrali krunu optočenu dijamantima, a moje je dijete napravilo nešto što sva djeca njezinih godina rade. Koliko god im puta rekli da ne smiju dirati stvari koje nisu njihove, oni su jednostavno premaleni da bi to shvatili. Prolazili smo pokraj police s bombonima i Isra je jednostavno uzela jedan i stavila ga u usta', kaže Aishah, studentica koja je sa svoje troje djece došla u trgovački centar kupiti slikovnice.

'Da je prišao i rekao mi da platim bombon odmah bih to učinila, ali on je vikao i skakao kao da se radi o nečemu zaista vrijednom, a ne o 20 penija', kaže Aishah te dodaje da, iako je redovita mušterija, više neće odlaziti u Woolworths ako joj se netko ne ispriča.

Glasnogovornik trgovine za ovaj je slučaj pripremio nesvakidašnju izjavu za javnost.

'Zbog zdravlja i sigurnosti bitno je da se svi prehrambeni proizvodi plate prije konzumiranja. Iako shvaćamo da djeca prolazeći pokraj otvorenih vrećica s bombonima dolaze u iskušenje, odgovornost za njihovo ponašanje je na roditeljima koji ih dovode u trgovinu', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene