Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama pozvala spasioce

Dvogodišnja junakinja majci spasila život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ima samo dvije godine, djevojčica iz SAD-a spasila je život vlastite majke. Larissa Taylor nije znala da je dijabetičar kada se prošli četvrtak onesvijestila u kuhinji obiteljskog doma.

Također nije znala da njezina dvogodišnja kći zna koristiti mobilni telefon, piše AP. Spasioci tvrde da je malena Lia Vega, nakon što vidjela majku bez svijesti na podu kuhinje, uzela telefon i nazvala Bonnie Gonzalez, svoju baku.  Ona je odmah pozvala spasioce koji su ju prevezli u bolnicu.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo

Liječnici su konstatirali da bi Larissa najvjerojatnije umrla da nije tako brzo dovezena u bolnicu. Malena Lia opravdano je sada mamin super heroj. 'Trčala je po cijeloj kući ogrnuta ručnikom i vikala kako je ona super heroj, zato što joj je mama tako rekla. Definitivno, ona je moj super heroj', ispričala je Larissa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene