Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako ima samo dvije godine, djevojčica iz SAD-a spasila je život vlastite majke. Larissa Taylor nije znala da je dijabetičar kada se prošli četvrtak onesvijestila u kuhinji obiteljskog doma.


Također nije znala da njezina dvogodišnja kći zna koristiti mobilni telefon, piše AP. Spasioci tvrde da je malena Lia Vega, nakon što vidjela majku bez svijesti na podu kuhinje, uzela telefon i nazvala Bonnie Gonzalez, svoju baku.  Ona je odmah pozvala spasioce koji su ju prevezli u bolnicu.

Vezani članci Posada prevrnute jedrilice čeka spasioce - 2 VIDEO Jedva izvukli živu glavu: Posada snimila zastrašujuće trenutke neizvjesnosti na prevrnutoj jedrilici, dvije osobe bile zarobljene u ledenom moru Spašavanje kod Pule Drama kod Pule: Iz prevrnute jedrilice spašeno pet osoba, dvoje zarobljenih u trupu broda spašavali ronioci

Liječnici su konstatirali da bi Larissa najvjerojatnije umrla da nije tako brzo dovezena u bolnicu. Malena Lia opravdano je sada mamin super heroj. 'Trčala je po cijeloj kući ogrnuta ručnikom i vikala kako je ona super heroj, zato što joj je mama tako rekla. Definitivno, ona je moj super heroj', ispričala je Larissa.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju