Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išao u posjet kćeri

Dva dana kružio autocestom, nije mogao naći put

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenik iz Velike Britanije proveo je na cesti dva dana. Tražio je put do kćeri i nije ga našao. na kraju je intervenirala prometna policija.

Vozeći se po autocesti M25, 82-godišnji Dennis Leighton krenuo je do kuće svoje kćeri u mjestu Swanleyju. Krenuo je iz Windsora, ali je promašio odvojak za Swanley pa je uporno kružio jedno te istim dijelom autoceste naredna dva dana, tražeći 'misteriozan' izlaz s autoceste, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Pogriješila sam" Novi problemi za premijerku Truss: Britanska ministrica unutarnjih poslova Suella Braverman dala ostavku Boris Johnson pod pritiskom Trese mu se stolica: Boris Johnson bi se već danas mogao suočiti s glasanjem o povjerenju

S obzirom da se činilo kao da je nestao s lica zemlje, lokalne policijske postaje zaprimile su dojavu o njegovom nestanku i upozorile sve svoje jedinice na terenu da pripaze, ne bi li starca uočili i odveli ga kući.

Policija ga je pronašla, živog i zdravog, 30 sati nakon što je krenuo na put iz Windsora, u Južnom Londonu. Pokazali su mu pravi put i starac je napokon stigao do svoje kćeri. 'Malo se izgubio, ali našli smo ga živog i zdravog u ranim jutarnjim satima', rekao je glasnogovornik Thames Valley policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene