Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Društveni eksperiment

UDARIO TRUDNU DJEVOJKU U TRBUH Jesu li ovaj put pretjerali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljen je još jedan društveni eksperiment.

Posljednji u nizu društvenih eksperimenata podijelio je korisnike Facebooka. Evo o čemu se radi.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

U sklopu šokantnog eksperimenta muškarac fizički napada svoju trudnu djevojku. Točnije, udara ju u trbuh na prometnoj londonskoj ulici. Prije udarca nazivao ju je pogrdnim imenima pa čak i optužio da je spavala sa strancem koji ju je pitao za smjer.

Zabrinuti članovi javnosti intervenirali su, a drugi su samo okrenuli glavu. Mnogi su zurili u par ili jednostavno odšetali. Prodavačica u trgovini u kojoj su se zatekli zamolila ih je da zbog drugih kupaca napuste trgovinu.

Tek u trenutku kada je par odglumio udarac skupina muškaraca i žena napadaču je rekla da ostavi žrtvu na miru.

A iako se radi o glumi, mnogi korisnici društvenih medija smatraju da je sve otišlo predaleko. Petominutni video snimljen je u travnju prošle godine, a na Facebooku je objavljen prije nekoliko dana.

'Ne vidim korist od ovoga', jedan je od nezadovoljnih komentara. Bilo je i onih koji smatraju da video ima svrhu, a ona je prema tvrdnjama autora podignuti svijest o obiteljskom nasilju.

Što vi mislite - jesu li pretjerali ili ne?

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene