Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spriječio ga policajac

Drama iznad SAD-a: Pokušao izaći iz aviona usred leta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljni putnik na letu Delta Flight 1102 iz Orlanda u Boston u SAD-u, spriječen je u pokušaju da iskoči iz zrakoplova kroz vrata za nužne slučajeve.

Policajac u civilu, koji se našao na spomenutom letu, morao je fizički svladati 43-godišnjeg Roberta Herseyja, za kojeg ostali putnici tvrde da je bio pijan i da se naživcirao odgodom leta, prenosi New York Daily News.

Pročitajte i ovo Let iznad Osijeka i okolnih naselja oglasila se kontrola zračne plovidbe Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno" Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Na pola puta od Orlanda do Bostona, Hersey je krenuo prema spomenutim vratima i pokukao ih, te je na taj način pokrenuo i alarm. 'Sjedio je za šankom u zrakoplovu i previše je popio. Uistinu je zabrljao', ispričao je Phil Tigh, jedan od putnika.

Pilot Airbusa 320 sa 148 putnika, odlučio nastaviti let do Bostona, nakon što je pripiti Hersey svladan, a po dolasku na aerodrom, policija je odradila svoj dio posla i uhitila ga. zaradio je kaznenu prijavu za ometanje posade zrakoplova tijekom leta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene