Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trump za sve krivi Demokrate

Melanija stala na stranu Donaldovih kritičara: "Ne volim vidjeti djecu odvojenu od obitelji"

Donald i Melania Trump (Foto: AFP)
Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Prva dama SAD-a Melania Trump i jedna od njezinih prethodnica, Laura Bush, stale su na stranu kritičara politike razdvajanja obitelji ilegalnih imigranata, koju provodi administracija američkog predsjednika.

U posljednjih mjesec i pol, gotovo dvije tisuće djece završilo je u centrima za zadržavanje. Glasnogovornica Melanije Trump poručila je da prva dama ne voli vidjeti djecu odvojenu od obitelji.

Pročitajte i ovo Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!" Joe Biden Predsjendički izbori Biden podbadao Trumpa: "Natječem se protiv šestogodišnjaka"

Laura Bush, supruga Georgea Busha i bivša prva dama SAD-a, u članku za Washington Post politiku razdvajanja nazvala je okrutnom i nemoralnom. Predsjednik Trump tvrdi da su za loš zakon krivi demokrati.

"Zašto nas demokrati ne podrže u rješavanju najgorih zakona o useljavanju na svijetu? Zašto ne negoduju zbog ubojstava i zločina bandi i nasilnika koji ilegalno ulaze u našu zemlju?", objavio je na svojem Twitter profilu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene