Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon neviđene reakcije iz svijeta

Hajka na internetu: Djevojka koja je bacala psiće se ispričala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka koja je šokirala svijet snimkom u kojoj psiće koji su se tek nedavno okotili baca u rijeku, navodno se ispričala putem interneta.

Još se ne zna je li isprika autentična jer se u isprici navodi identitet jedne od dvije osobe koji se raširio internetom. Jedno je ime djevojke koja je navodno iz Njemačke, a drugo djevojke s naših prostora, ali nije jasno radi li se o pogrešnom identitetu ili je jedna od njih doista počinila taj gnusan čin. U svakom slučaju, na internetu se provodi prava hajka u kojoj se nekritički i neoprezno barata imenima koja sa stravičnom snimkom možda nemaju nikakve veze, što je u najmanju ruku krajnje neodgovorno. Valja napomenuti da su nepoznatoj djevojci i osobi koja je snimila video, na brojnim stranicama i u komentarima članaka diljem svijeta prijetili čak i smrću, što je također za svaku osudu.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima"

>> Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet

Evo kako glasi navodna isprika: 'Željela bi se ispričati za svoje ponašanje. Psići su pripadali mojoj baki i ona mi je rekla da ih se riješim, jer su bili stari samo tri dana i jer su bili bolesni. Bili su zaraženi parazitima od svoje majke. Nisam znala što točno da napravim pa sam ih bacila u rijeku, jer je to brza smrt i nisam željela da pate. Uistinu mi je žao zbog toga :-(', stoji u njezinoj poruci.

Večernji list pak tvrdi kako je uspio doći do identiteta počiniteljice te da su u selu kod Bugojna razgovarali s njezinom majkom, koja im ipak nije potvrdila da se radi o njezinoj kćeri. No, mještani kažu da joj osoba na snimci jako sliči, a neki i tvrde da je to ona. Po njihovim riječima, takve su radnje u tom kraju uobičajene zbog, kako kažu, prevelikog broja lutalica koje ih ugrožavaju. Prema pisanju  Večernjeg, ne radi se o djevojci, već djevojčici od 12 godina, koja se sada nalazi u inozemstvu kod rodbine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene