Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječjem je umu teško odvojiti fikciju od realnosti. Upravo to dovelo je do nezapamćenog zločina u američkoj saveznoj državi Wisconsin.


Dvije 12-godišnjakinje iz Milwaukeeja sumnjiči se da su, zaluđene horor pričama, u šumu namamile svoju vršnjakinju, tamo je nožem izbole 19 puta i ostavile bespomoćnu.

Vezani članci Očevid u Savskoj gdje je dvoje ljudi ozlijeđeno nožem - 7 Dvojica teško ozlijeđena: Policija objavila detalje krvavog napada u kafiću na Savskoj cesti u Zagrebu Sumanuti napad nožem u Zagrebu Spasili ih kaputi i taksisti: Objavljeni detalji napada pomahnitalog manijaka koji je nožem ubadao prolaznike

Napadnutu djevojčicu u subotu je pronašao biciklist uz cestu do koje je uspjela dopuzati te sada nalazi u bolnici u stabilnom stanju.

Dvije osumnjičene djevojčice uhićene su, za svaku je određena jamčevina od 500.000 dolara, a objema će se suditi kao odraslima, javlja CNN.

VIDEO Horor priče običnih ljudi

Detalji istrage upućuju na to da su djevojčice još od veljače planirale napad na kolegicu iz škole. Prvo su joj htjele staviti izolir-traku preko usta dok spava i potom je ubosti u vrat, zatim su razmišljale o tome da je ipak ubiju u kupaonici budući da na podu postoji odvod pa će 'biti lakše počistiti nered', no na kraju su se ipak odlučile za pokušaj ubojstva u šumi tijekom igre skrivača.

Nož je zahvatio nekoliko vitalnih organa, a jedan ubod je bio svega nekoliko milimetara od srca.

Djevojčice su spremno razgovarale s policijom te su rekle kako su na stranici Creepypasta Wiki čitale horor priče o liku Slendermanu te kako su smatrale da moraju ubiti ne bi li dokazale svoju odanost spomenutom fiktivnom liku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook