Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva sramota

Djevojčica preko televizije doznala da su joj roditelji swingeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica iz Njemačke putem televizije je doznala kako su joj roditelji 'swingeri'. Njezini su roditelji tužili televiziju, a njihova tužba je odbijena na sudu.

Produkcijska kuća odgovorna za emisiju trebala je zamutiti lica navedenog bračnog para, no to su zaboravili učiniti, prenosi Süddeutsche Zeitung. Bračni par tužbom je tražio novčanu odštetu zbog pretrpljenog stresa, nakon što je njihova kći vidjela što oni rade u slobodno vrijeme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Swingerska plaža VIDEO Borba PROTIV BLUDA u Rovinju se nastavlja! Slika nije dostupna Ploče s upozorenjima Plaža Punta Križ: Zabranjene 'bludne radnje' u 'raju za swingere'

>> U emisiji uživo saznala da joj je nestala kći mrtva

Sudac je bračnom paru objasnio kako bi se u tom slučaju na sudu morala pojaviti i njihova 15-godišnja kći te opisati pretrpljenu bol, ali je sudac istovremeno zaključio kako je to djevojci nepotrebno.

'Ne bih htio biti na vašem mjestu. To je jednostavno sramotno', poručio je sudac roditeljima. Na to je dodao kako oni nemaju pravo na kompenzaciju, jer su ionako pristali na snimanje, a produkcijska greška nije bila namjerna, kako je utvrđeno.

Ipak, predložio im je kompromisno rješenje, a to je da televizijska kuća plati sveukupno 3.000 eura za sudske troškove i za njihovo sudjelovanje u emisiji. Sudac je zaključio kako je emisija zbog njihovih lica vjerojatno bila i gledanija, jer su mnogi vidjeli 'kako pravi swingeri izgledaju'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene