Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je svjedok kazao kako je djevojčica bila zavezana sigurnosnim pojasom, ali je nekako iskliznula iz sjedala. Pokušala se zakačiti nogama za sjedalo, no nije joj uspjelo.


Osmogodišnja djevojčica preminula je nakon pada u zabavnom parku u Australiji. Dok se vozila na vrtuljku u lunaparku u Adelaidu, pala je s visine od deset metara te zadobila ozljede opasne po život. Liječnici u bolnici nisi je uspjeli spasiti, javlja Daily Mail.

Jedna je svjedokinja kazala kako je djevojčica bila zavezana sigurnosnim pojasom, ali je nekako iskliznula iz sjedala. Pokušala se zakačiti nogama za sjedalo, no nije joj uspjelo.

'Letjela je kroz zrak 10-15 metara, bio sam šokiran. Sve je bilo kao u horor filmu. Izgledala je kao lutka koju je netko bacio', ispričao je svjedok.

Djevojčicu 'progutala' rupa u pijesku, nije joj bilo spasa


Njezina majka, koja ju je dovela u lunapark, sve je gledala. Djevojčica je, inače, s roditeljima doputovala iz Malezije na odmor u Australiju.

Vožnja na Airmaxxu 360, s kojeg je ispala djevojčica, je novost u parku u Adelaidu, ali se već nalazi u Sydneyu i Brisbaneu gdje nije bilo nikakvih incidenata. 

Vezani članci Policija u Brisbaneu Ukidaju vikend-lockdown, a s njim i jednu od najneobičnijih odredbi na svijetu Veliki požari haraju Australijom - 1 Australski premijer ispričao se zbog odlaska na odmor na Havaje dok zemljom haraju požari

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook