Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rebecca Colleen Christie sate i sate je provodila na računalu igrajući online video igrice. Za to vrijeme njezina je 3-godišnja kći Brandi Wulf polako umirala od gladi.


Djevojčica je bila toliko gladna da je čak jela i mačju hranu i izmet. Kada je u kritičnom stanju dovezena u bolnicu tešila je tek nešto više od 10 kilograma. Liječnici koji su je pregledali utvrdili su kako je dijete u posljednjoj godini života dobilo tek 700-tinjak grama.

Vezani članci Konferencija za medije Nacionalnog stožera - 1 Majka 12-godišnjakinje koja je preminula: ''Rečeno nam je da nema sumnje da je bilo što drugo prisutno'' Sukobila se policija i prosvjednici u Mjanmaru - 4 Eskalacija kaosa u Mjanmaru: Policija pucala na muškarca, a ubila njegovu sedmogodišnju kćer

28-godišnja Christie, inače supruga vojnika, živjela je u vojnoj bazi Holloman Air Force smještenoj u graduću Las Cruces u Novom Meksiku. Hitnu pomoć je pozvala tek nakon što je Brandi pronašla u nesvjesnom stanju. No, liječnici joj više nisu mogli pomoći. Umrla je od dehidracije i neishranjenosti.

Njezin sada već bivši suprug narednik Derek Wulf na sudu je ispričao kako bi kćer nalazio bez hrane i vode dok se vraćao s posla, a Christie na računalu. Agenti FBI-ja koji su istraživali smrt malene ustanovili su da je tog dana kada je Brandi umrla računalo gorilo od podneva do 3 sata ujutro.

Nesavjesna majka osuđena je na 25 godina zatvora zbog  ubojstva drugog stupnja i zanemarivanja djeteta. Njezina starija kćer već je ranije zbog zanemarivanja dodijeljena na skrb baki. 'Nikada je neću vidjeti kako odrasta. To je bila moja djevojčica. Nisam vidjela što joj je potrebno i s time ću morati živjeti do kraja života. Ništane želim toliko koliko da mi se vrati, a ne smijem razgovarati ni sa starijom kćerkom. Moja je dužnost bila brinuti se o njoj. Nisam uspjela i jako mi je žao', jecala je Christie na sudu.

njezin bivši suprug Derek rakođer je optužen za zanemarivanje djeteta. Njemu će kaznu sud odrediti 15. lipnja.