Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđena na 25 godina

Djevojčica (3) umrla od gladi dok je majka igrala igrice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rebecca Colleen Christie sate i sate je provodila na računalu igrajući online video igrice. Za to vrijeme njezina je 3-godišnja kći Brandi Wulf polako umirala od gladi.

Djevojčica je bila toliko gladna da je čak jela i mačju hranu i izmet. Kada je u kritičnom stanju dovezena u bolnicu tešila je tek nešto više od 10 kilograma. Liječnici koji su je pregledali utvrdili su kako je dijete u posljednjoj godini života dobilo tek 700-tinjak grama.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Slika nije dostupna Tragedija kod susjeda Petomjesečna beba umrla od gladi, imala je samo tri kilograma

28-godišnja Christie, inače supruga vojnika, živjela je u vojnoj bazi Holloman Air Force smještenoj u graduću Las Cruces u Novom Meksiku. Hitnu pomoć je pozvala tek nakon što je Brandi pronašla u nesvjesnom stanju. No, liječnici joj više nisu mogli pomoći. Umrla je od dehidracije i neishranjenosti.

Njezin sada već bivši suprug narednik Derek Wulf na sudu je ispričao kako bi kćer nalazio bez hrane i vode dok se vraćao s posla, a Christie na računalu. Agenti FBI-ja koji su istraživali smrt malene ustanovili su da je tog dana kada je Brandi umrla računalo gorilo od podneva do 3 sata ujutro.

Nesavjesna majka osuđena je na 25 godina zatvora zbog  ubojstva drugog stupnja i zanemarivanja djeteta. Njezina starija kćer već je ranije zbog zanemarivanja dodijeljena na skrb baki. 'Nikada je neću vidjeti kako odrasta. To je bila moja djevojčica. Nisam vidjela što joj je potrebno i s time ću morati živjeti do kraja života. Ništane želim toliko koliko da mi se vrati, a ne smijem razgovarati ni sa starijom kćerkom. Moja je dužnost bila brinuti se o njoj. Nisam uspjela i jako mi je žao', jecala je Christie na sudu.

njezin bivši suprug Derek rakođer je optužen za zanemarivanje djeteta. Njemu će kaznu sud odrediti 15. lipnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene