Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u oluji

Djevojčica (10) spasila ocu život statusom na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oluja je srušila drvo koje je zarobilo mog oca. On je gotovo mrtav. Treba hitnu pomoć, napisala je Amerikanka Brianna Vance na Facebook. Uskoro su stigle spasilačke službe.

Desetogodišnja Brianna Vance (10) iz američke Zapadne Virginije spasila je ocu život nakon što se na njega srušilo drvo. Hrabra desetogodišnjakinja oca je izbavila iz opasne situacije zahvaljujući statusu na Facebooku, javlja ABC News.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Njemačka policija/Ilustracija (Foto: AFP) mislile su da spava Djevojčica (4) danima se brinula za svoje mlađe sestre nakon što im je otac preminuo u kući

Sve se dogodilo početkom mjeseca kada je kuću obitelji Vance pogodila oluja. Otac Gregory sjedio je na trijemu ispred kuće s dva prijatelja. Jak vjetar iščupao je stablo koje se potom srušilo na njih. Vjetar je pokidao sve kablove, a nestao je i signal za mobitel. Djevojka se nekako snašla i uspjela postaviti poruku na Facebook u kojoj je zamolila za hitnu pomoć.

Tko je mlada žena iza Facebook stranice Skrivena sloboda?

'Oluja je srušila drvo koje je zarobilo mog oca. On je gotovo mrtav. Treba hitnu pomoć. Molimo nazovite ju za nas ako imate signal. Živimo u žutoj kući', napisala je Brianna. Ubrzo je netko pročitao poruku i nazvao 911. Pojavile su se ekipe za spašavanje te njenog oca nakon jednosatne akcije spašavanja otpremile u bolnicu. Gregory je ondje pregledan i pušten na kućno liječenje.

'Ona je pravi heroj. Nadam se da će netko nagraditi njeno junaštvo', komentirao je djevojčin podvig vatrogasni poručnik Tim Granger. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene