Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Portugalu

Djeda i unuku odvukle jake morske struje, oboje se utopili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnja djevojčica i njezin djed, oboje iz Velike Britanije, utopili su se jučer na plaži, u mjestu Nazare, oko 100 kilometara udaljenoj od Lisabona.

Portugalske vlasti pretpostavljaju da su djevojčicu, djeda i baku  jake morske struje odvukle na područje plaže koju više ne nadziru spasioci, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Kupalište kod Varaždina Vatrogasci ga pronašli Na kupalištu kod Varaždina utopio se Filipinac: Policija objavila nove informacije Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Tijela je u moru pronašao ribar. Djevojčici i djedu više nije bilo spasa, a baka se oporavlja u bolnici. Roditelji 5-godišnjakinje u vrijeme kada se dogodila tragedija također su bili na plaži.

>> Na Viru i u Umagu utopila se dvojica muškaraca

Obitelj se kupala na mjestu udaljenom od Salgado plaže, koja ima spasilačku službu. Riječ je o plaži koja je otvorena prema Atlanskom oceanu i koja je omiljena među surferima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene