Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Građani dojavili

Na Viru i u Umagu utopila se dvojica muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na plažama u Miljkovcima na Viru i u Lovrečici u Umagu utopila su se dva muškarca, izvijestio je Državni centar za zaštitu i spašavanje.

Zadarski županijski centar 112 primio je jučer u 10:28 sati dojavu od građanina da su, na plaži Miljkovica na Viru, kupači iz mora izvukli stariju mušku osobu koja se utapljala.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu Akumulacijsko jezero HE Čakovec Provedena obdukcija Otkriveni detalji tragedije na jezeru: Pronađen mrtav 24-godišnjak

ŽC 112 je o događaju obavijestio zadarsku medicinsku pomoć, čiji su djelatnici konstatirali smrt zbog srčanog udara.

>> Pag: Utopila se 64-godišnjakinja žena

Pazinski županijski centar 112 jučer u 14:28 sati primio je dojavu od građanina da su, na plaži u Lovrečici u Umagu, kupači iz mora izvukli mušku osobu koja ne diše.

Djelatnici pulske hitne pomoći reanimirali su utopljenika no pomoći nije bilo te je preminuo. Riječ je o njemačkom državljaninu rođenom 1959. godine. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene