Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPASAN IZLET

Igrao se pokraj rijeke: Dječaka (8) ugrizla zmija, majka isisala otrov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak se igrao kraj rijeke, kad je iz trave izletjela zmija i ugrizla ga za stopalo. Iz bolnice je otpušten nakon pet dana.

Osmogodišnjeg dječaka iz Gornjeg Milanovca, dok je bio na izletu s roditeljima, ugrizla je zmija otrovnica.

Pročitajte i ovo Screenshot Zastrašujuća neman VIDEO Otkrivena divovska anakonda iz Amazone: Teška je 200 kilograma, a glava joj je veličine ljudske Slika nije dostupna užas u slavonskom brodu Riđovka ugrizla dječaka (7) na dječjem igralištu: "Lopta im je pobjegla. Htio ju je pokupiti sa zemlje"

Odmah je prevezen do najbliže ambulante, a onda sanitetom do Opće bolnice Čačak. Nekoliko dana liječio se u Tiršovu, a onda je opušten na kućnu njegu.

Kako su roditelji ispričali za Telegraf, obitelj je potkraj kolovoza otišla na izlet u obližnje selo. Bili su pored rijeke, a djeca su bacala kamenčiće u vodu. Dječak je ugazio na jedan kamen, kad je iz trave izletjela zmija i ugrizla ga za stopalo. Mališan je prvo pomislio da se radi o ubodu kukca. 

"Supruga je razgrnula travu i ugledala zmiju. Podvezala mu je nogicu vezicom i isisavala otrov - opisao je otac za tamošnje medije.

U seoskoj ambulanti dobio je serum i dodatnu terapiju, nakon čega je prebačen u OB Čačak na Pedijatrijski odjel, navodi Kurir

Nakon što je proveo noć u čačanskoj bolnici, upućen je na Univerzitetsku dječju kliniku Tiršova. Iako je čitavo vrijeme bio stabilno, liječnici su bili zabrinuti zbog otekline potkoljenice. S Odjela plastične kirurgije otpušten je nakon pet dana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene