Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trogodišnjak je pobjegao majci dok je bila u kupaonici, otišao do obližnje kuglane i tamo se uvukao u stroj...


Trogodišnjak iz Nebraske, čiji je nestanak prijavila njegova zabrinuta majka, pronađen je zarobljen u aparatu za izvlačenje igračaka, piše Huffington Post. 

Vezani članci Darko Radman Zadarski pedijatar osuđen na godinu dana zatvora zbog smrti šestogodišnjaka Savezna tužba zbog uhićenja dječaka - 5 Potresna snimka: Policajci uhitili uplakanog osmogodišnjaka, odvjetnik najavio tužbu protiv policije i škole

Izbezumljena majka nazvala je policiju i rekla da je njezin sin nestao iz stana dok je bila u kupaonici. Izašao je kroz otključana vrata, ali, srećom, ubrzo je vraćen majci kada je uočen u obližnjoj kuglani. Sjedio je u aparatu, ali malo je poznato o detaljima njegovog ulaska u stroj. Međutim, nije prvo dijete kojem je ovo uspjelo.

Video zbog kojeg ćete se osjećati staro: Djeco, što je ovo?

Neozljeđeni dječak veselo se igrao s igračkama, rekla je glasnogovornica policije. Znatiželjni klinci navodno često završavaju u aparatu koji je doslovno 'zamka za malenu djecu' koja se relativno lako mogu uvući unutra.

Ulazak u stroj jednog australskog klinca 2012. godine sigurno je oduševio mnoge. Naime, nakon što se smjestio promatračima je počeo dijeliti igračke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook