Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako?

FOTO Pogledajte gdje su pronašli dječaka...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnjak je pobjegao majci dok je bila u kupaonici, otišao do obližnje kuglane i tamo se uvukao u stroj...

Trogodišnjak iz Nebraske, čiji je nestanak prijavila njegova zabrinuta majka, pronađen je zarobljen u aparatu za izvlačenje igračaka, piše Huffington Post. 

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Izbezumljena majka nazvala je policiju i rekla da je njezin sin nestao iz stana dok je bila u kupaonici. Izašao je kroz otključana vrata, ali, srećom, ubrzo je vraćen majci kada je uočen u obližnjoj kuglani. Sjedio je u aparatu, ali malo je poznato o detaljima njegovog ulaska u stroj. Međutim, nije prvo dijete kojem je ovo uspjelo.

Video zbog kojeg ćete se osjećati staro: Djeco, što je ovo?

Neozljeđeni dječak veselo se igrao s igračkama, rekla je glasnogovornica policije. Znatiželjni klinci navodno često završavaju u aparatu koji je doslovno 'zamka za malenu djecu' koja se relativno lako mogu uvući unutra.

Ulazak u stroj jednog australskog klinca 2012. godine sigurno je oduševio mnoge. Naime, nakon što se smjestio promatračima je počeo dijeliti igračke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene