Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav heroj

Pogledajte što je ovaj dječak (15) učinio kako bi spasio bratov život: Monstrum ga je izrešetao

Malo Orašje
Malo Orašje Foto: Robert Fajt/Cropix
Među žrtvama monstruma koji je ubio osam osoba, a 14 ranio je i 15-godišnji dječak, koji je gurnuo brata kako bi mu spasio život.

Među žrtvama monstruma U. B. (21), koji je kod Mladenovca ubio osam osoba, a njih 14 je ranio, našao se i dječak rođen 2008. godine.

Dječak je stradao pokušavajući od smrtonosnog metka zaštiti svog brata.

"To nesretno dijete od 15 godina vidjelo je ubojicu kako ide s puškom. U tom trenutku bio je pored svog brata. Kako bi ga zaštitio od ubojice, dječak ga je gurnuo u stranu i tada je izrešetan", kroz suze jedva izgovara mještanin Orašja za Novu.rs.

Pročitajte i ovo Napadač iz Mladenovca Uhićen je Tko je Uroš B.? Masovni ubojica živio je sam i bio nezaposlen: "On je oduvijek bio čudan"

Pročitajte i ovo Masakr kod Mladenovaca - 23 DRUGO MASOVNO UBOJSTVO VELIKA FOTOGALERIJA Novi masakr u Srbiji

U tom selu živi i baka čiji su unuci žrtve krvavog pira Uroša B.

Pročitajte i ovo Urgentni centar Najmanje osmero poginulih Potresni prizori ispred Urgentnog centra u Beogradu: Obitelji čekaju informacije o ranjenima u bestijalnom napadu

Mještani govore da nisu znali kako da joj kažu za stravičan zločin te da je ostala bez svojih najmilijih. U mjestima je danas zavladao muk jer gotovo da nema obitelji koja ne poznaje makar jednu od žrtava tog monstruma. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene