Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje osmero poginulih

Potresni prizori ispred Urgentnog centra u Beogradu: Obitelji čekaju informacije o ranjenima u bestijalnom napadu

Urgentni centar
Urgentni centar Foto: Nova.rs
Više ranjenih dovezeno je u Urgentni centar u Beogradu, a ostali su prebačeni u bolnicu u Smederevu i u KBC "Dragiša Mišević".

U pucnjavi u okolici Mladenovca ubijeno je najmanje osmero ljudi i više je ranjenih. Većina je dovezena u Urgentni centar, a ostali su prebačeni u smederevsku bolnicu i KBC "Dragiša Mišević".

Kod Urgentnog centra poslije ponoći stigla je i rodbina ranjenih, a nakratko su došli i ministrica zdravlja Danica Grujičić te direktor BIA-e Aleksandar Vulin, koji su u međuvremenu otišli.

Pročitajte i ovo Pucnjava kod Beograda - 3 Iz minute u minutu Poznato u kakvom su stanju žrtve napada u beogradskoj školi i pokolja kod Mladenovca: Tri osobe još su uvijek kritično

Pročitajte i ovo Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 14 Više mrtvih i ranjenih Tragedija u Srbiji: Posvađao se pa otišao po pušku i počeo pucati. Ministar: "Ovo je teroristički čin"

Liječnici svakih dvadesetak minuta izlaze i daju informacije obiteljima o stanju ranjenih. Prema neslužbenim informacijama, u najtežem je stanju jedna osoba koja je pogođena u glavu, piše Nova.rs.

Više o novom masakru u Srbiji možete uživo pratiti >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene