Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potpredsjednik Srpske desnice

Djeca srpskog političara uhićena zbog brutalnog ubojstva starice, on dao otkaz u ministarstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ubojstva starice u Krčedinu koje je šokiralo susjednu Srbiju, za koje su osumnjičena djeca visokopozicioniranog srpskog političara Saše Dujovića, on je u nedjelju dao otkaz u Ministarstvu rada.

Saša Dujović, samostalni savjetnik srpskog ministra Zorana Đorđevića, dao je otkaz u Ministarstvu rada nakon što su njegov sin i kćerka uhićeni zbog sumnje da su brutalno ubili 80-godišnju ženu u Zemunu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke

Potpredsjednik stranke Srpska desnica Dujović otkaz je dao zbog ''osobnih razloga'', potvrdili su za portal Blic iz Ministarstva.

Tijelo nesretne žene pronašao je mještanin u kontejneru kod Krčedina u blizini vikend-naselja Breskvik. Tijelo je bilo zapaljeno i izgorjelo je gotovo do neprepoznatljivosti. Policija je ubrzo utvrdila da se radi o nestaloj 80-godišnjakinji iz Zemuna koja je posljednji put viđena sredinom lipnja.

Kako piše Blic, policija sumnja da je Dujovićeva kći između 15. i 19. lipnja usmrtila staricu, nakon čega je tijelo automobilom prevezla u naselje kod Krčedina i zapalila u kontejneru. Njezina brata sumnjiči se da joj je pomogao u prikrivanju tragova ubojstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene