Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završetak suđenja

Devet godina zatvora ženi koja je škarama usmrtila muža!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je izrečena presuda ženi koja je optužena da je ubila svog četvrtog muža krojačkim škarama jer nije htio pomoći pospremiti kuću.

Sandra Clinch je osuđena na devet godina zatvora zbog ubojstva svog četvrtoga supruga kojega škarama izbola do smrti jer je odbio popremiti kuću. Podsjetimo, par je toga dana očekivao goste na ručku i Sarah je svoga supruga zamolila da joj pomogne, a on joj je, navodno, rekao da šuti. To je Sarah jako razljutilo pa je posegnula za škarama i ubola ga u prsa, piše Daily Mail.

>> Zabila suprugu škare u srce jer joj nije htio pomoći pospremiti kuću

Ubod je probio dva sloja odjeće, a rana je bila duboka čak 10 centimetara. Sarah je pozvala hitnu pomoć i histerično molila medicinske sestre da joj spase 48-godišnjeg muža, ali je on proglašen mrtvim. Sarah je na sudu tvrdila da je bacila škare na njega. No, tužiteljstvo je iznijelo dokaze da tako duboka rana nije mogla nastati od bačenih škara, nego da ih je Sandra zabila u prsa.

Na sudu su svjedočila i njezina djeca koja su priznala da im majka često ima napade bijesa. Svoju je najmlađu kćer jednom htjela gurnuti niz stepenice, a bacila joj je i staklenu čašu u glavu. Svoje bivše muževe je, također, maltretirala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene