Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer je počelo suđenje 49-godišnjoj Sandri Clinch koja je optužena da je ubila je svog četvrtog muža krojačkim škarama jer joj nije htio pomoći pospremiti kuću.


Majka petero djece ubila je svog supruga nakon žestoke svađe u kojoj je on odbio pomoći joj pospremiti kuću prije dolaska njihovih prijatelja na nedjeljni ručak. Sandra je već ranije od susjeda dobila nadimak Hulk zbog nasilne naravi i čestih promjena raspoloženja.

>> Ubila zaručnika jer joj je kupio 'samo' cvijeće i čestitku

Vezani članci Caroline Flack Otkriveni detalji napada voditeljice na mlađahnog dečka: Pročitala je poruke, a zatim ga udarila lampom u glavu Neda Ukraden Skandal na snimanju: Kolegica vikala na Nedu Ukraden pred 200 ljudi, ona nije odustajala od svog zahtjeva

Sandra je, kaže tužiteljstvo, krojačkim škarama napala supruga Allana pri čemu mu je probola srce i pluća, nakon čega je pozvala hitnu pomoć. Allan je na putu prema bolnici preminuo od ubodne rane koja je bila duboka čak 10 centimetara, piše Daily Mail.

Kada je nazvala hitnu pomoć rekla je da je škare bacila na supruga nakon čega je iz njegovih prsa počela šikljati krv, no tužiteljstvo je iznijelo dokaze da tako duboka rana nije mogla nastati od bačenih škara nego da ih je Sandra zarila u suprugova prsa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook