Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagla narav

Zabila suprugu škare u srce jer joj nije htio pomoći pospremiti kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je počelo suđenje 49-godišnjoj Sandri Clinch koja je optužena da je ubila je svog četvrtog muža krojačkim škarama jer joj nije htio pomoći pospremiti kuću.

Majka petero djece ubila je svog supruga nakon žestoke svađe u kojoj je on odbio pomoći joj pospremiti kuću prije dolaska njihovih prijatelja na nedjeljni ručak. Sandra je već ranije od susjeda dobila nadimak Hulk zbog nasilne naravi i čestih promjena raspoloženja.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija (Foto: Gettyimages) Može li bizarnije? 23-godišnjak bez ruku stopalom zavitlao bodež prema ocu i teško ga ranio, a sve jer ga je gurnuo usisavačem

>> Ubila zaručnika jer joj je kupio 'samo' cvijeće i čestitku

Sandra je, kaže tužiteljstvo, krojačkim škarama napala supruga Allana pri čemu mu je probola srce i pluća, nakon čega je pozvala hitnu pomoć. Allan je na putu prema bolnici preminuo od ubodne rane koja je bila duboka čak 10 centimetara, piše Daily Mail.

Kada je nazvala hitnu pomoć rekla je da je škare bacila na supruga nakon čega je iz njegovih prsa počela šikljati krv, no tužiteljstvo je iznijelo dokaze da tako duboka rana nije mogla nastati od bačenih škara nego da ih je Sandra zarila u suprugova prsa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene