Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dvojica

Detalji stravične nesreće u susjedstvu: Kombijem prešao preko tijela preminule djevojčice (15) i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U strašnoj prometnoj nesreći jutros je poginula djevojčica. Sumnja se da ju je udario 17-godišnjak, a stariji muškarac potom je kombijem prešao preko tijela. Zatim je pobjegao s mjesta nesreće.

Zbog strašne prometne nesreće u kojoj je poginula 15-godišnjakinja, policija u Novom Pazaru u Srbiji uhitila je dvojicu, sedamnaestogodišnjaka i muškarca (58).

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je u ponedjeljak ujutro automobilom s probnom vozačkom dozvolom, na pješačkom prijelazu, udario petnaestogodišnju djevojčicu koja je na licu mjesta preminula od teških ozljeda, piše Nova.rs.

Kako se sumnja, stariji muškarac je potom kombi vozilom prešao preko tijela i napustio mjesto nesreće.

Za sad su pritvoreni na 48 sati.

Kurir piše kako se još utvrđuje kako je došlo do nesreće, no sumnja se da su se dva vozila sudarila prije nego je djevojčica nastradala.

Teška nesreća dogodila se jutros kada je djevojčica išla u školu. Mještani su za Novu ispričali kako je dio puta gdje se sve dogodilo poznat po tome što vozači njime jure. 

"Ovo je najrizičnija točka, ovdje stalno brinemo za djecu, apeliramo na vlasti godinama da naprave nešto konkretno. Ovo je magistralni put za Crnu Goru i promet je ogroman, a nitko ništa ne poduzima. Naselje je možda i jedno od najvećih u Pazaru. Kad se dogodi nešto ovako, nekoliko dana budu policijske patrole i poslije nikome ništa", rekao je mještanin za portal.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene