Obavijesti Video Pretražite Navigacija
femicid u Tuzli

Policajac u ženu ispalio 16 metaka jer je tražila da ode iz kafića: O njihovom odnosu oglasila se obitelj

Amra Kahrimanović
Amra Kahrimanović Foto: Facebook/Screenshot
Obitelj ubijene Amre Kahrimanović dementirala je da je bila u nekoj vrsti odnosa s policajcem Elvisom Ćustenidilom koji ju je ubio. Policajcu je određena mjera pritvora.

Policajcu Elvisu Ćustendilu koji je u srijedu ubio Amru Kahrimanović određena je mjera pritvora.

Ćustenidil je osumnjičen da je u trgovačkom centru u Tuzli službenim pištoljem Policijske uprave MUP-a TK, gdje je bio zaposlen u operativnom centru, na "podmukao način ispalio jedan hitac u leđa". Nakon toga Kahrimanović je pala na pod, a policajac je ispalio još 15 hitaca, prenosi Avaz.

Pročitajte i ovo Hind Rajab Tragedija u Gazi Pronađeno tijelo 6-godišnjakinje čiji je poziv uznemirio svijet: "Dobili smo zeleno svjetlo da odemo po nju, a onda je počela pucnjava"

Osumnjičeni je zatim pobjegao, ali je ubrzo uhićen ispred zgrade u kojoj živi.

 

@skkryper Hapsenje nakon ubistva u Tuzli #crnahronika #tuzla #fyp @Crna Hronika BiH @zvonkokovacevic6 #bih #bos ♬ original sound - skryper

 

"Nisu bili zajedno"

Policajac te večeri nije bio na dužnosti, u kafiću kojem je radila Kahrimanović došao je s prijateljima s kojima je pio, a sat vremena prije ubojstva pozvana je policija zbog narušavanja javnog reda i mira. Kolega s kojim je sjedio je izazvao incident.

Prema očevicima, dodaje Avaz, do prepirke ubijene Kahrimanović i policajca došlo je kada je ona tražila goste da plate što su popili i odu kod kuće. Nakon svađe uslijedilo je ubojstvo.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić bizaran šou Vučić u bizarnom nastupu objašnjavao tko sve napada Srbiju, kojim oružjem: "Imam materijale..."

Iako regionalni mediji pišu da su policajac i Kahrimanović bili u nekoj vrsti odnosa, njezina je obitelj to demantirala za Avaz. Sin i brat ubijene rekli su da je Karimanović bila časna i poštena žena u vjeri.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene