Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Pravda za Davida''

Davor Dragičević prijavljen za "rušenje ustavnog uređenja RS-a", prijeti mu do osam godina zatvora

Otac Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Otac Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Podneseno je izvješće za kazneno djelo "Pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske", priopćeno je iz policije.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 15.01.2019. godine, Republičkom javnom tužiteljstvu Republike Srpske, dostavili su izvještaj protiv D.S., D.D., i Ž.D. zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo 'Pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske'", priopćeno je iz Policijske uprave Banje Luke.

Pročitajte i ovo Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 2 Pokopat će ga u Austriji Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira" Govor oca Davora Dragičevića na prosvjedu za ubijenog mu sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ne želi otkriti gdje se nalazi Oglasio se Davor Dragičević: "Ne bojim se, na sigurnom sam. Napustio sam BiH da me ne bi likvidirali"

Neslužbeno se doznaje da se radi o Drašku Stanivukoviću, Davoru Dragičeviću i Željku Dabiću, piše Buka.

Prema Kaznenom zakonu Republike Srpske, za djelo za koje se terete, predviđena je kazna od jedne do osam godina zatvora. Izvješće je protiv njih podneseno Republičkom tužiteljstvu, a sve zbog događanja 30. prosinca u centru Banje Luke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene