Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cijeli dan Autumn je čekala i plakala kraj aviona u kojem su bili njezini baka i djed.


Šesnaestogodišnja Amerikanka pronađena je dva dana nakon što se avion u kojem je letjela srušio prošlog vikenda u planinama Montane.

Autumn Veatch s djedom i bakom krenula je malim avionom iz Montane prema Lyndenu, u državi Washington, no tamo nikad nisu stigli.

Vezani članci Zrakoplov Croatia Airlinesa, ilustracija (Foto: Croatia Airlines) U Zagreb sletio avion s Hrvatima iz Velike Britanije, sljedeće prilike za povratak nema do najmanje 31. prosinca Ilustracija Scena kao iz filma: Usred polijetanja aviona otvorio vrata, spustili se niz tobogan i pobjegli taksijem'Autumn je ispričala kako su u jednom trenutku udarili u planinu. Uspjela je izaći iz aviona i provela je noć pokraj rijeke prije nego što je krenula tražiti pomoć. Hodala je dva dana do ceste dok ju nije pokupio vozač lokalne trgovine, Pravo je čudo da je živa', ispričao je za CNN šerif Frank Rogers.

Avion prisilno sletio u Beograd zbog sumnjivog iPada

Bila je dehidrirana i natučena, ali nije imala ozbiljnije ozljede. Njezin otac ispričao je kako je Autumn pokušala pomoći djedu i baki, ali nije uspjela. Cijeli dan čekala je i plakala kraj aviona da dođu spasioci.

Avion s njezinim djedom i bakom spasilačke službe još traže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook