Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon pada aviona

ČUDO Djevojčica danima hodala divljinom i tražila pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijeli dan Autumn je čekala i plakala kraj aviona u kojem su bili njezini baka i djed.

Šesnaestogodišnja Amerikanka pronađena je dva dana nakon što se avion u kojem je letjela srušio prošlog vikenda u planinama Montane.

Autumn Veatch s djedom i bakom krenula je malim avionom iz Montane prema Lyndenu, u državi Washington, no tamo nikad nisu stigli.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga"



'Autumn je ispričala kako su u jednom trenutku udarili u planinu. Uspjela je izaći iz aviona i provela je noć pokraj rijeke prije nego što je krenula tražiti pomoć. Hodala je dva dana do ceste dok ju nije pokupio vozač lokalne trgovine, Pravo je čudo da je živa', ispričao je za CNN šerif Frank Rogers.

Avion prisilno sletio u Beograd zbog sumnjivog iPada

Bila je dehidrirana i natučena, ali nije imala ozbiljnije ozljede. Njezin otac ispričao je kako je Autumn pokušala pomoći djedu i baki, ali nije uspjela. Cijeli dan čekala je i plakala kraj aviona da dođu spasioci.

Avion s njezinim djedom i bakom spasilačke službe još traže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene