Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za IS

Jeziva poruka sugrađanima: 'Islamska država dolazi u Crnu Goru i neće imati milosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorac iz Bara, koji se bori za džihadiste Islamske države u Iraku i Siriji, zaprijetio je svojim sunarodnjacima i sugrađanima, poručivši im da džihadisti dolaze u Crnu Goru te da neće imati milosti.

"Islamska država dolazi i neće imati milosti", stoji napisano u prijetećoj poruci Damira Slakovića iz Bara, koji tvrdi da se priključio Islamskoj državi i koju prenosi newsweek.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne posustaju ni borbe pobunjenika i vlasti BIJESNE BORBE U PAKLU NA ZEMLJI Velika ofenziva na džihadistička gnijezda Slika nije dostupna Pokazala analiza SIRIJA I IRAK Džihadisti dolaze iz 86 zemalja

Slaković je tu poruku objavio na svojem Facebook profilu, no to nije sve što je poručio građanima Bara i svojim sunarodnjacima.

"Znajte o sufije, o derviši, o murdžije, o novotari, o dunjalučari, o munafici, o džahili... da će Islamska država uz Alahovu dozvolu i pomoć stići i tamo, i da će očistiti taj grad i islam u njemu od prljavština i laži koje vi iznosite i prakticirate", isto tako piše u poruci koju prenose crnogorski mediji.

Islamska država ubila pet novinara libijske televizije

Poručio je sugrađanima da ukoliko se ne pokaju i ne prihvate pravi islam, džihadisti neće imati milosti prema njima.

Osim sugrađanima, zaprijetio je zastupnicima crnogorskog parlamenta Azri Jasavić, Rifatu Rastoderu i Dritanu Abazoviću te ih nazvao "otpadnicima koji samo misle da su muslimani". Navedeni zastupnici su poručili samo da se takvim prijetnjama trebaju baviti sigurnosne službe.

Odlazak građana Crne Gore na strana ratišta odnedavno je kažnjiv zatvorskom kaznom, a iz Crne Gore je dosad u Siriju i Irak otišlo 13 građana, od kojih su dvojica poginula, procjena je crnogorske policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene