Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Možete se kladiti u to'

Clinton: Desničari vode veliku zavjeru protiv Obame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki predsjednik Bill Clinton u intervjuu za NBC poručio je kako politička desničarska struja u SAD-u, koja je htjela uništiti njega, sad to isto želi učiniti i predsjedniku Baracku Obami.

Clinton je i svoj 'najveći' grijeh, Monicu Lewinski, strpao u isti koš s tim teorijama zavjere i urote te za sve optužio republikance. Čak je i njegova supruga i sadašnja državna tajnica, Hillary Rodham Clinton, upotrijebila termin 'široka, desničarska urota', kako bi opisala način na koji joj su joj supruga htjeli uništiti politički neprijatelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Živahno u SAD-u Prvi put u 150 godina republikanci izglasali opoziv ministra, demokrat će zamijeniti lažljivca u Kongresu Olaf Scholz Izrazio zabrinutost Njemački kancelar upozorio: "Mračne neonacističke mreže su u porastu"

Na pitanje novinara, da li i dalje postoji ta urota, Clinton je odgovorio potvrdno. 'Možete se kladiti u to. Naravno da postoji, Jaka je kao i uvijek, zato jer se Amerika i demografski promijenila', istaknuo je Clinton i dodao kako se u fokusu te zavjere, danas nalazi Barack Obama. 'Njihov cilj je, čini se, želja za njegovim neuspjehom', dodao je.

'Oni mogu smanjiti njegove brojke i okupiti njegove protivnike. No fundamentalno, on i njegov tim imaju pozitivan plan za Ameriku', zaključio je Clinton i na kraju rekao kako ne vjeruje da bi se 2010. godine mogla ponoviti 1994. godina, kad su republikanci osvojili većinu u Senatu, na pola njegovog prvog mandata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene