Obavijesti Video Pretražite Navigacija

CIA isplatila milijune dolara za osumnjičene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CIA je ispalila milijune dolara Pakistanu da bi ta zemlja Sjedinjenim Državama predala više od 300 terorista, osumnjičenih da pripadaju Al Qa'idi, rekao je pakistanski predsjednik Pervez Musharraf, prenosi Times.

Taj podatak je iznesen u njegovoj autobiografiji "In Line od Fire: a Memoir" čije dijelove objavljuje taj britanski dnevni list. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Najčešće protiv Afroamerikanaca FBI objavio zabrinjavajuću analizu: Svaki deseti zločin iz mržnje događa se u školi Slika nije dostupna Prva investicija tinejdžera Abramovič junior ulaže 46 milijuna dolara!

Pervez Musharraf ne navodi točan iznos koji je njegova zemlja dobila za predaju 369 osumnjičenih SAD-u, piše Times i naglašava da američka vlada zabranjuje takve postupke. 

Na pitanje o tom slučaju jedan glasnogovornik State Departmenta za pravna pitanja odgovorio je da im to nije poznato, da se ne bi smjelo događati i dodao da su te nagrade namijenjene privatnim osobama koje pomažu u pronalaženju terorista s FBI-evog popisa najtraženijih osoba, a ne za strane vlade. 

Otkriće pakistanskog predsjednika se zbila nakon što je on prošlog tjedna na tv CBS otkrio da su Sjedinjene Države nakon atentata 11. rujna 2001. zaprijetile njegovoj zemlji bombardiranjem, ako neće surađivati u borbi protiv terorizma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene