Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Miruje i oporavlja se

Chavez je bolje, ali ostaje na Kubi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje venezuelskog predsjednika Huga Chaveza se popravilo, ali mu se i dalje preporuča potpuno mirovanje nakon operacije kojoj je prije dva tjedna bio podvrgnut na Kubi zbog raka, priopćila je venezuelska vlada.

'Pacijentovo se stanje malo popravilo i pokazuje pozitivnu tendenciju', rekao je ministar komunikacija i informiranja Ernesto Villegas koji je za radijsko-televizijsku mrežu pročitao izvješće o zdravstvenom stanju predsjednika Chaveza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nemamo što reći' Kuba: Dužnosnici Južne Amerike posjetili Chaveza, o svemu šute Slika nije dostupna Tri tjedna nakon operacije Chavez pati od teških respiratornih problema

>> Chavezov oporavak zadovoljavajući, razgovarao je s bližnjima

'Chavez se pridržava uputa o potpunom mirovanju koje mu je propisala ekipa liječnika što skrbi za njega', dodao je ministar koji je u njegovo ime čestitao Božić Venezuelcima.

Prije dva tjedna Chavez je podvrgnut teškoj operaciji u Havani nakon recidiva raka koji mu je dijagnosticiran 2011. Već više od tjedan dana Chavez se ne diže iz postelje pošto je nakon operacije dobio upalu dišnih putova.

Chavez bi 10. siječnja trebao položiti prisegu na treći predsjednički mandat, a u Venezueli traju rasprave što ako to ne bude u stanju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene