Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Četvero ljudi oteto u gradskoj vijećnici u Nizozemskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otmica u gradskoj vijećnici u Almelu, na istoku Nizozemske, završena je uhićenjem otmičara u ponedjeljak kasno poslijepodne, javila je nizozemska novinska agencija ANP.

Muškarac je uhićen u 16.45 sati po srednjoeuropskom vremenu, javlja ANP prenoseći policijsko priopćenje. Agencija ne navodi što je s petero talaca.

Pročitajte i ovo Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos Nizozemska šalje fregatu u Crveno more Odluka vlade Nizozemska šalje fregatu u Crveno more: "Zaštita slobodnog prolaza je izuzetno važna"

Policija pokrajine Twente, u kojoj je Almelo, primila je u 11.20 sati dojavu o otmici u gradskoj vijećnici u Almelu, piše u priopćenju.

Oko 14.00 sati pedesetak osoba je napustilo vijećnicu u pratnji policije.

Policija je utvrdila da je naoružani muškarac oteo pet osoba, među kojima i vijećnika tog gradića u blizini njemačke granice.

Otmičar je upravitelj restorana pokraj gradske vijećnice koju je u ponedjeljak ujutro zahvatila vatra. Otmičar se sukobio s gradskom upravom jer mu je oduzeta dozvola za rad.

Muškarac je prije otmice zapalio svoj automobil ispred vijećnice i, iskoristivši gužvu, ušao u zgradu, izjavili su svjedoci, a prenio javni radio NOS.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene