Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevozili putnike

U sudaru teretnjaka 14 mrtvih, 33 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrnaest je osoba poginulo, a najmanje 33 ozlijeđenih smješteno je u bolnicu nakon što su se sudarila dva teretnjaka koja su prevozila putnike u pokrajini Ciego de Avila u središnjoj Kubi.

 

Pročitajte i ovo Policija Trebat će strpljenja U najgore vrijeme: Lančani sudar pred Mostom slobode blokirao Zagreb Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

Nesreća se dogodila u ponedjeljak na središnjoj autocesti u blizini Barague, oko 400 kilometara istočno od Havane, izvijestila je kubanska vladina novinska agencija AIN. Trinaest je osoba preminulo na mjestu nesreće, a jedna je od posljedica sudara umrla u bolnici, izjavio je Enrique Cosio, zamjenik ravnatelja pokrajinske uprave za zdravstvo.

U sudaru je ozlijeđeno najmanje 33 ljudi. AIN nije prenijela detalje o sudaru, a mjesne vlasti odbile su komentirati događaj. Javni prijevoz na Kubi toliko je loš da privatni vlasnici kamiona preuzimaju ulogu prijevoznika. (Hina)

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene