Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ženskom rublju

Časnik provalio u sex shop i 'napastovao' lutku na napuhavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Časnik američke vojske, 28-godišnji Justin Dale Little Jim, uhićen je nakon što je provalio u sex shop zbog seksa s lutkom na napuhavanje.

Little Jima je u ranim jutarnjim satima, nakon dojave o provali, policijski pas nanjušio u ormaru u sex shopu u Woodbridgeu u Virginiji. Kada su otvorili ormar policajci su ga zatekli 'u kompromitirajućem položaju' - odjevenog u ženske gaćice seksao se s lutkom na napuhavanje.

Pročitajte i ovo Klaun, ilustracija Kod Velike Gorice Maškare pokušale provaliti u kuću u kojoj je bilo samo dijete, susjed ih uspio otjerati Ilustracija Govorio da će ozlijediti ljude Muškarac naoružan samostrelom prijetio građanima Londona: Pokušao provaliti u stan, policija ga ubila

Prije nego su ga odveli u pritvor policijski pas ga je ugrizao, izvijestila je policija, no nisu naveli razlog.

Policija je u njegovom automobilu, koji je bio parkiran ispres sex shopa, pronašla ukradene stvari koje je prethodno iznio van.

'Tužno je to jer naša roba zaista nije skupa, tako da je zaista dostupna svima', kazao je Jerry Poe, voditelj MVC Late Night trgovine za odrasle u koju je Little Jim provalio.

Little Jima, koji je časnik američke vojske i radi kao veterinar u Fort Belvoiru, susjedi će nakon bizarnog incidenta 'gledati' drugačije. 'Mislim da ga više neću pozivati u kuću dok se ne riješi ova situacija', kazao je njegov prvi susjed Jay Loggins.

28-godišnjak je optužen za provalu, tešku krađu i uništavanje imovine i nalazi se u pritvoru u okrugu Prince William bez mogućnosti izlaska uz plaćanje jamčevine. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene