Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deset ozlijeđenih, jedna preminula

Snježno nevrijeme izazvalo prometni kolaps u Japanu. U lančanom sudaru sudjelovalo čak 130 automobila

Aktualno Galerija Lančani sudar u Japanu - 5 Lančani sudar u Japanu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Lančani sudar u Japanu - 1 Lančani sudar u Japanu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Lančani sudar u Japanu - 2 Lančani sudar u Japanu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Lančani sudar u Japanu - 3 Lančani sudar u Japanu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Lančani sudar u Japanu - 4 Galerija 1/6 >>
Japan bilježi nevrijeme kakvo još nije vidio. Velike količine snijega uzrokovale su velike prometne probleme pa je došlo do lančanog sudara u kojemu je sudjelovalo čak 130 automobila. Ima i ozlijeđenih i preminulih.

Snježno nevrijeme izazvalo je velike probleme u prometu u Japanu.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Snijeg i led otežavaju povratak kući milijunima Kineza uoči Proljetnog festivala - 4 Ima i poginulih VIDEO/FOTO Ledeni užas u Kini: Tisuće zarobljene u jednom od najvećih prometnih čepova, muškarac danima nije mogao iz vozila

Na sjeveru zemlje dogodio se lančani sudar, u kojem je sudjelovalo čak 130 vozila. Život je izgubila jedna osoba, a deset ih je ozlijeđeno.

U automobilima je bilo dvjestotinjak ljudi, koje izvlače spasilačke ekipe. Podijeljena im je hrana i voda, a dobili su i deke.

Japan ne pamti ovolike količine snijega. Mjestimice ga je palo i dvostruko više od uobičajenog. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene