Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno zlostavljanje životinja

VIDEO Postavili skrivene kamere: Ono što su vidjeli šokiralo je istražitelje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon anonimne dojave u klaonicu su postavljene skrivene kamere. Nakon šest mjeseci snimanja istražitelji su bili šokirani.

Potresne snimke digle su na noge aktiviste za prava životinja diljem Velike Britanije, ali i cijele Europe. Radi se o snimkama skrivenih kamera koje su u jednu obiteljsku klaonicu u Staffordshireu postavili upravo aktivisti, a koje su nastale u proteklih 6 mjeseci.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

'Dobili smo dojavu o načinu na koji se odnose prema životinjama u toj klaonici te smo sukladno s time postavili skrivene kamere. Način na koji postupaju s tim ovcama i svinjama doista je barbarski. Nemaju apsolutno nikakvog poštovanja prema tim životinjama', rekao je istražitelj iz Hillsidide Animal Sanctuaryja.

FOTO Zbog ovih fotografija Hrvatska je u šoku!

Uobičajeno je da se životinje ošamuti prije klanja, no snimkama se vidi kako su životinje svjesne svega što im se događa.

Radnici se u uokolo nabacuju životinjama, šutiraju ih te razapinju, hodaju po njima, a tek nakon teških muka ih ubijaju, piše Daily Mail.

Upozoravamo da se radi o snimkama iznimno uznemirujućeg sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene