Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesu li povezani sa Sevileom?

Broj optuženih BBC-evaca za seksualno zlostavljanje povećao se na 29!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga BBC-a otkrila je kako je 29 njihovih zaposlenika sudjelovalo u seksualno neprimjerenom ponašanju.

Ukupno 29 bivših i sadašnjih zaposlenika trostruko je veći broj od onog kojeg je prije dva tjedna objavio direktor te svjetski poznate medijske kuće, George Entwistle. Tada je pod istragom bilo devet osoba, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Strava u Vrbovcu - 2 Strava kod Vrbovca Obitelj zlostavljala petoricu muškaraca s mentalnim teškoćama: Tukli ih remenom, izgladnjivali i tjerali na prisilni rad

Nije još poznato jesu li oni povezani s preminulim Jimmyjem Savileom, bivšom BBC-evom zvijezdom o kojem je otkriveno da je seksualno zlostavljao djevojke. Vjeruje se da je Savile, koji je preminuo prošle godine, imao oko 300 žrtava. Njegov slučaj poprimio je nacionalne razmjere te ga istražuje i Scotland Yard.

>> Uhićen zbog sumnje u seksualna zlostavljanja djece!

Potvrđeno je da se policiji javilo više od 30 osoba koje tvrde da su njegove žrtve. U vrijeme zlostavljanja neki su imali tek sedam godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene