Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traumatično iskustvo

Britanka rađala punih 20 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porod je bolno iskustvo za svaku ženu, a jedna je Britanka rađala čak 20 dana.

Amy Buck, 17-godišnja Britanka bila je trudna tek pet i pol mjeseci kada je započeo najduži porod u povijesti medicine, piše Daily Mail. 'Sada kada razmišljam o tome, ne znam kako je moguće da sam trudove imala 20 dana i da je moj sin Daniel preživio iako je bio veoma malen kad se rodio. On je pravo čudo i pravi borac', rekla je Amy.

Pročitajte i ovo Ilustracija svađa nakon ručka Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu" Ante Sanader - 1 u splitsko-dalmatinskoj županiji Ante Sanader o zapošljavanju sina u Vatrogasnoj zajednici: "Ima on svoje kvalifikacije..."

Njezino traumatično porođajno iskustvo počelo je kada je 4. svibnja prošle godine bila primljena u bolnicu zbog bolova u trbuhu. Medicinske sestre poslale su me kući rekavši kakao me boli jer mi se širi maternica. 'Mislila sam da oni znaju kada se trudnica porađa. Ali ja sam imala grčeve i trudove cijelo vrijeme i bilo je sve gore i gore. Isprva je bol bila podnošljiva, pa sam mogla izaći i van misleći kako i nije tako loše', rekla je Amy.

Svakim je danom bilo sve lošije. 'Nakon 15 dana otišla sam ponovno u bolnicu i rekli su mi da rađam te sam dobila infekciju jer sam bila otvorena 15 dana. Trudovi su se javljali svaku minutu i pol, ali kada sam prestala tiskati osjećala sam ga kako se povlači. Sljedećih pet dana u bolnici su mi davali lijekove kako bi spriječili porođaj. Ali ubrzo mi je pukao vodenjak', rekla je Amy. Kada je rođen, njezin je sin prebačen u drugu bolnicu gdje su o njemu mogli bolje skrbiti. Kkazali su joj da su šanse da preživi tek 15 posto. No, u listopadu su Daniela živog i zdravog pustili kući, a Amy kaže da se od druge djece svoje dobi razlikuje samo po tome što je sitniji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene