Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala prodaja

Britanci se u krizi odriču piva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanci, veliki pivopije, pokazali su da je financijska kriza na Otoku itekako zavirila u njihove džepove. Naime, prodaja piva je drastično pala, a zarade pubova su u usporedbi s prošlom godinom mršavije za 17 milijuna funti.

Statistike vezane za prodaju piva u prvom kvartalu 2009., objavljene danas, piše The Sun. Glasnogovornik britanskog udruženja pivovara i pubova rekao je kako su izgubljeni milijuni funti u siječnju i veljači u usporedbi s istim mjesecima prošle godine.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke"

Objavljen je i podatak kako je prodano 68 milijuna manje pinti piva u pubovima, barovima i restoranima od siječnja do ožujka 2009. u usporedbi sa istim periodom prošle godine. Tik do raznih luksuza kojih su se odrekli u proteklim mjesecima zbog globalne financijske krize, Britanci se, čini se odriču i nečega njima veoma dragog – piva.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene