Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nezadovoljan zbog svog izgleda

Breivik žali za gubitkom svog 'velikog nordijskog nosa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anders Behring Breivik, koji je u ubilačkom pohodu u srpnju ubio 77 ljudi, objasnio je psihijatrima tijekom vještačenja da žali za gubitkom svog 'velikog nordijskog nosa'.

Forenzični psihijatri Torgeir Husby i Synne Soerheim, koji su u utorak sudu predali svoje izvješće o Breivikovu psihičkom stanju, kažu da 'pacijent' pokazuje neobičnu osjetljivost na svoj izgled te im se čak i požalio kako je natjeran da se na njihovim sastancima pojavljuje neobrijan.

Pročitajte i ovo 21-godišnjak koji je kao tinejdžer pokušao suicid PORAST BROJA SUICIDA KOD DJECE Šokantni podaci o smrtonosnoj tihoj epidemiji koja pogađa najmlađe: U tinejdžerskoj je dobi pokušao suicid, a danas poručuje - "Treba otići psihijatru i izboriti se za sebe" Ispovijest Poljakinje koja je pobacila unatoč zabrani - 1 Psihijatrima se prijeti kaznama Ispovijest žene koja se morala izboriti za pobačaj jer je on zakonom zabranjen: "Ne bih imala ništa, rodila bih mrtvo dijete, a bol bi bila tisuću puta veća“

Sam je priznao, donosi Telegraph, da žali zbog operacije sužavanja nosa.

–'Uklonjen mi je dio hrskavice nosa i sada, kada razmislim, siguran sam da je to bila pogreška. Imao sam divan nordijski nos, a ovaj koji sada imam uopće mi nije svojstven', kazao je Breivik psihijatrima.

Svoje napade Breivik je opisao kao 'grozne ali neophodne', a počinio ih je 'iz ljubavi prema svojoj zemlji' za koju vjeruje da se nalazi usred islamističkog preuzimanja. Sebe vidi kao vođu vitezova templara koji će, kao i križari, braniti Europu.

Breivik je, potvrdio je norveški tužitelj Christian Hatlo, uvrijeđen dijagnozom koja mu je postavljena.

'Kazao je da se bojao takvog zaključka, ali nije se nadao da će mu zaista biti dijagnosticirana paranoidna shizofrenija. Čini se da nije prihvatio svoju dijagnozu', kazao je tužitelj. (Agencija VLM)

>> Procurio razgovor norveškog krvnika s policijom za vrijeme pokolja

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene