Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napravio laboratorij

Breaking Bad u Srbiji: Učitelj uzgajao i prodavao marihuanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pirlikom pretrage doma 41-godipšnjeg učitelja policija je pronašla 184 posude sa stabljikama marihuane, tri kilograma droge spremnae za prodaju i ostalu potrebnu opremu za uzgoj

Učitelj u osnovnoj škole, 41-godišnji Predrag Ilić iz Doljevca u Srbiji završio je u zatvoru zbog sumnje da je u svojoj kući uzgajao marihuanu i kasnije je prodavao. U svom domu napravio je laboratorij za proizvodnju droge, piše alo.rs, a nakon upada policija je u kući pronašla više od 180 posuda s marihuanom, te tri kilograma droge spremna za prodaju.

Poreč: Maloljetnica u obiteljskoj kući uredila 'indoor plantažu' za uzgoj marihuane

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Njegov brat Dragan (39) tvrdi da nije znao čime se Predrag bavi. Znao je samo da je bio u dugovima. U šoku su i susjedi koji, kažu, nisu ni slutili što se događa u njihovoj blizini.

Predrag je nakon uhićenja suspendiran u školi u kojoj radi, a nakon saslušanja određen mu je i pritvor u trajanju do 30 dana.

FOTO Komunalci posijali "travu" ispred zgrade

Inače, osim 184 posude u kojima su bile oko metar visoke stabljike marihuane, te tri kilograma sušene marihuane, policija je u kući pronašla i 15 halogenih lampi, pet sobnih ventilatora, ionizatore zraka, digitalni termomtar, klima uređaj, te više bočica s kemijskim preparatima za prehranu i uzgoj biljaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene