Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beskućnik iz Brazila je čak 13 godina živio s kosturom svog najboljeg prijatelja i to u grobnici.


Fabio Beraldo Rigol iz Brazila je čak 13 godina živio s kosturom svog najboljeg prijatelja – u grobnici. Bivši broker, koji je ostao bez novca i krova nad glavom, 'zatražio je dopuštenje' mrtvog prijatelja da s njim živi u grobnici u kojoj ima prostora za šest tijela, piše The Mirror.

>>
Srbijanski beskućnik već 15 godina živi u grobnici!

'Više se bojim živih, nego mrtvih. Nikada nisam vidio duha. Ovdje je malo mirno, ali ja nisam od velikog govora pa mi odgovara', kazao je 47-godišnji Brazilac. Kad je dobio otkaz, Rigol je lutao ulicama i jedne je noći padala kiša pa je završio na groblju.'Ne sjećam se kako. Samo sam se probudio ovdje, na groblju', prisjetio se.

Tijekom dana napusti groblje i ode do centra grada kako bi pronašao hranu. No, ne želi zauvijek ostati tamo. 'Želim odavde otići živ. Još uvijek želim imati svoju kuću, pa makar samo sa sobom i kupaonicom, želim se i vratiti na posao ako postoji šansa. Moj život još nije gotov', kazao je Rigol.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Sudar Namjerno se zabio u taksi i produžio, a taksist nije mogao ni govoriti od šoka Slika nije dostupna Ganuo ih do suza: Beskućnika koji im je nesebično ponudio pomoć poveli kući i pronašli mu posao