Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovali ili ne

Srbijanski beskućnik već 15 godina živi u grobnici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski beskućnik Bratislav Stojanović dugih 15 godina živi na starom romskom groblju u Nišu, a stanodavci su mu preminuli još u prošlom stoljeću.

43-godišnji beskućnik Bratislav Stojanović, svoje je potpuno bizarno i pomalo zastrašujuće boravište pronašao u jednoj od grobnica na starom groblju Gorica u Nišu, otkriva Blic.

Pročitajte i ovo Masovne grobnice kriminalnog miljea u Meksiku - 8 Uboljstva narkokartela Pas s ljudskom nogom u ustima doveo do stravičnog otkrića: "Stavljaju ih u plastične vreće i bacaju u plitke jame" Provjereno: problemi na Mirogoju - 3 Priča Provjerenog Dok drugi za Sve svete odlaze na groblje, oni svoju obitelj nemaju gdje pokopati: Grobnice su ukradene, a institucije o tome i dalje šute

>> Ispovijest: Kako sam postao beskućnik

Bratislav živi u grobnici preminulih Roma iz Niša s početka prošlog stoljeća, čija je imena vrijeme davno izbrisalo s masivnog  mramornog nadgrobnog spomenika. Nekoliko grobova južnije živi njegov jedini živi susjed, 53-godišnji Aleksandar Dejić, s kojim se dobro slaže. Neznano je koliki boravišni staž tamo ima Aleksandar. Polomljeni spomenici, isprevrtane ploče, otvoreni grobovi, koji zjape iz zemlje, postaju još strašniji, kad se nad tim romskim grobljem nadvije noć. Ono od čega bi se većina ljudi na smrt preplašila, jedinim živim stanarima starog niškog groblja je - svakodnevica.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene