Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik sobarice tvrdi

Strauss-Kahn sobaricu prisiljavao na oralni i analni seks?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotelska sobarica koji je za seksualni napad optužila Dominiquea Strauss-Kahna tek je dan nakon što je podnijela prijavu saznala o kome se radi, tvrdi njezin odvjetnik.

Američki mediji pišu kako je Dominique Strauss-Kahn optužen da je sobaricu silio na oralni te potom i na analni seks nakon što je iz kupaonice izašao gol. ABC piše kako je Strauss-Kahn sada u zatvorskoj ćeliji pod prismotrom kako ne bio počinio samoubojstvo te mora nosi posebno odijelo.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

32-godišnja sobarica hotela Sofitel udovica je i majka 15-godišnje kćeri, piše Reuters. Njezin odvjetnik Jeffrey Shapiro rekao je kako je ona u New York, iz afričke države Gane, doselila prije sedam godina.

'Nije imala pojma tko je taj muškarac kada je ušla u sobu. Tek je otprilike dan kasnije saznala njegov identitet,  tako da ideja da je ona uvučena u neku urotu je potpuno smiješna', rekao je odvjetnik.

U javnosti se oglasio i muškarac koji tvrdi da je brat napadnute sobarice te naglašava kako želi ostati anoniman. Objašnjava  da se njegova sestra sporo oporavlja od šoka te da ne želi izlaziti u javnost već će sve svoje stavove iznositi preko odvjetnika.

>> Strauss-Kahnu odbijena jamčevina od milijun dolara, ostaje u pritvoru

Sobarica tvrdi da se napad dogodio oko 12 sati prošle subote te naglašava da nije znala identitet muškarca koji je napao. 62-godišnji Strauss-Kahn je pred sudom odbacio sve optužbe, no odbijen je njegov zahtjev za jamčevinom te je iz pritvora prebačen u zatvor. Ukoliko ga optuže, prijeti mu kazna od 25 godina zatvora.

Službenici su izvijestili kako je pritvoreni šef Međunarodnog monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahna na promatranju u njujorškom zatvoru Rikers Island kako ne bi počinio samoubojstvo, piše CBS.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene