Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VIKENDICI

Tragedija u BiH: Dječak i dvojica muškaraca zaspali pa izgorjeli u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prvim nalazima istražitelja, sva trojica su vjerojatno spavala kada je izbila vatra te ih je dim ugušio, a njihova tijela su potom izgorjela.

Tri osobe uključujući jednog malodobnog dječaka smrtno su stradale u požaru koji je zahvatio vikendicu na obalama Drine u istočnoj Bosni, prenijeli su u nedjelju lokalni mediji u BiH.

Pročitajte i ovo U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Policija u mjestu Teočak na čijem se teritoriju dogodila tragedija potvrdila je kako je u subotu navečer izbio požar u drvenoj vikendici u naselju Snježnica u kojoj su se u tom trenutku nalazili Sanel Ibrahimović (41), njegov sin Vedin (12) i vlasnik objekta Safet Mehić (50).

Prema prvim nalazima istražitelja, sva trojica su vjerojatno spavala kada je izbila vatra te ih je dim ugušio, a njihova tijela su potom izgorjela.

Očevici nesreće koji su vatru primijetili iz udaljenosti tvrde kako je plamen progutao drvenu konstrukciju vrlo brzo pa je dvojici muškaraca i dječaku bilo nemoguće pomoći na vrijeme. Policajci i vatrogasci koji su naknadno stigli na mjestu nesreće zatekli su samo izgorjelu kontrukciju i izgorjela trupla stradalih. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene