Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirano 50-ak ljudi

Bomba u staračkome domu, sumnja se na terorizam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska policija pronašla je eksploziv u domu umirovljenika u državi na zapadu Indije, čija je prijestolnica Mumbai prije deset dana bila poprište krvavih islamističkih napada, javila je agencija Press Trust of India (PTI).

Pripadnici protuterorističke policijske postrojbe izjavili su da su uz pomoć psa tragača obučenog za otkrivanje eksploziva pronašli 'ispravnu bombu' u plastičnoj vrećici u umirovljeničkome domu u gradu Nagpuru, 900 km sjeverno od Mumbaija, zbog čega je pedesetak ljudi evakuirano. 

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

>> Uhićena dvojica povezanu s napadima u Mumbaiju 

>> Napad u Mumbaiju bio je samoubilačka misija

Policija države Maharashtra koje je Mumbai glavni grad, nije mogla potvrditi tu informaciju.

Indija je u stanju najviše pripravnosti nakon niza islamističkih atentata u Mumbaiju počinjenih između 26. i 29. studenoga u kojemu su život izgubile 163 osobe - indijski civili, redarstvenici i vojnici te 26 stranih državljana - i devetorica napadača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene