Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznanje monstruma

'Bio sam siguran kako će 30 igala ubiti dječaka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi napakostio supruzi, 30-godišnji Brazilac priznao je javno kako je s 30 igala izbo dvogodišnjeg dječaka i trenutno se nalazi u pritvoru.

Roberto Carlos Magalhaes priznao je za brazilskoj TV postaji TV Globo kako je dječaka opio vinom te kako ga je njegova ljubavnica držala, dok mu je on stavljao igle u tijelo. 'Bio sam siguran kako ćemo ubiti to dijete, Bio je pri kraju snaga, siromah', rekao je Magalhaes. Dječak se oporavlja od operacije u bolnici, a kasnije ovog tjedna na njemu liječnici trebaju izvršiti još operativnih zahvata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

>> Dvogodišnjaka izboli s 50 igala u ritualu crne magije

Policija vjeruje kako se njegova ljubavnica Angelina Ribeiro Dos Santos, isto tako htjela osvetiti Magalhaesovoj supruzi. Sam Magalhaes policiji je rekao kako bi njegova ljubavnica ulazila u stanje transa i davala mu zapovijed da dijete izbode iglama. Oboje su uhićeni i zadržani na lokaciji nepoznatoj za javnost, nakon što je razjarena gomila ljudi kamenovala policijsku stanicu, u koju su prvotno privedeni, no policija ih zasad nije kazneno prijavila. Policija isto tako vjeruje kako Dos Santos ne pripada nekom kultu, već kako su njih dvoje taj bolestan i sadistički plan sami osmislili.

Podsjetimo, 10. prosinca majka dječaka odvezla ga je u bolnicu jer su ga mučili bolovi, a rentgenska snimka šokirala je, kako nju, tako i liječnike. Liječnici kažu kako je dječakovo stanje zasad stabilno, no kako ga čeka još operacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene