Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi napakostio supruzi, 30-godišnji Brazilac priznao je javno kako je s 30 igala izbo dvogodišnjeg dječaka i trenutno se nalazi u pritvoru.


Roberto Carlos Magalhaes priznao je za brazilskoj TV postaji TV Globo kako je dječaka opio vinom te kako ga je njegova ljubavnica držala, dok mu je on stavljao igle u tijelo. 'Bio sam siguran kako ćemo ubiti to dijete, Bio je pri kraju snaga, siromah', rekao je Magalhaes. Dječak se oporavlja od operacije u bolnici, a kasnije ovog tjedna na njemu liječnici trebaju izvršiti još operativnih zahvata.

Vezani članci Koronavirus u Brazilu Korona izvan kontrole: Rekordan broj novozaraženih u Brazilu, drugi najsmrtonosniji dan od početka pandemije Liječnici u bolnici u Brazilu Predsjednik slavi prosvjede protiv distance, a u zemlji dnevno umire gotovo 3000 ljudi: "Sretan sam, želimo slobodu"

>> Dvogodišnjaka izboli s 50 igala u ritualu crne magije

Policija vjeruje kako se njegova ljubavnica Angelina Ribeiro Dos Santos, isto tako htjela osvetiti Magalhaesovoj supruzi. Sam Magalhaes policiji je rekao kako bi njegova ljubavnica ulazila u stanje transa i davala mu zapovijed da dijete izbode iglama. Oboje su uhićeni i zadržani na lokaciji nepoznatoj za javnost, nakon što je razjarena gomila ljudi kamenovala policijsku stanicu, u koju su prvotno privedeni, no policija ih zasad nije kazneno prijavila. Policija isto tako vjeruje kako Dos Santos ne pripada nekom kultu, već kako su njih dvoje taj bolestan i sadistički plan sami osmislili.

Podsjetimo, 10. prosinca majka dječaka odvezla ga je u bolnicu jer su ga mučili bolovi, a rentgenska snimka šokirala je, kako nju, tako i liječnike. Liječnici kažu kako je dječakovo stanje zasad stabilno, no kako ga čeka još operacija.