Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin u Brazilu

Dvogodišnjaka izboli s 50 igala u ritualu crne magije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji dječak doveden je izboden s čak 50 šivaćih igala po tijelu, u jednu brazilsku bolnicu, a policija sumnja kako je dječak iskorišten u crnomagijskom ritualu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Liječnici bolnicu u Barreirasu, na sjeveroistoku zemlje, nakon rentgena otkrili su 50 igala u tijelu nesretnog djeteta, a njih čak 17 u dječakovom probavnom traktu, piše Daily Mail. Liječnici, baš kao i policija, vjeruju kako su igle namjerno zabodene u dječakovo tijelo, a policija je pokrenula opsežnu istragu, kako bi se otkrili počinitelji ovog stravičnog zločina.

>> 2-godišnjak se ugušio lizalicom

Dječaka je u bolnicu dovezao neimenovani rođak, zbog bolova u trbuhu, dok dječakova majka Marma Souza Santos tvrdi kako nije imala pojma da joj s djetetom nešto nije u redu. Dodala je samo kako se o mališanu povremeno brine baka, dok je ona na poslu. Ipak, u jednoj izjavi optužila je očuha svojeg sina, kako se možda baš on bavi crnomagijskim ritualima, no on je takve optužbe opovrgnuo, a i ništa od njezinih tvrdnji policija zasad nije uspjela dokazati.

'Sigurni smo da je se radi o zločinu nad djetetom, no u ovom trenutku još ne znamo tko je to učinio', rekao je šef policije Helder Fernandes Santana i dodao kako policija ne isključuje ništa iz istrage pa tako niti pokušaj ubojstva djeteta. Liječnici, s druge strane, tvrde kako niti jedna od igala trenutno ne prijeti životu dječaka, a pokušat će mu odstraniti samo one koje se nalaze pod kožom, jer odstranjivanje drugih predstavlja prevelik rizik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene