Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krijumčarili drogu

Operacija 'Šiling': Zapljenjeno 1,2 kg heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj policijskoj akciji, koja je provedena na širem području Brčkog, uhićeni pripadnici motorističkih skupina "Hells Angels" i "Red Devils".

Na širem području Brčkog u sjevernom dijelu Bosne i Hercegovine u četvrtak je provedena velika policijska akcija u kojoj je uhićen veći broj osoba uključujući tu pripadnike motorističkih skupina "Hells Angels" i "Red Devils", potvrdilo je Tužiteljstvo BiH po čijem je nalogu i izvedena ta akcija.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Operacija pod kodnim nazivom "Šiling", kako se navodi u priopćenju, izvedena je u bliskoj suradnji s policijom i pravosudnim tijelima Austrije te Slovenije, a uz uhićenja rezultirala je i zapljenom 1,2 kilograma heroina. Državno tužiteljstvo BiH nije preciziralo koliko je točno osoba uhićeno niti o čijim se državljanima radi. Navodi se samo kako su pripadnici "Hells Angelsa" i "Red Devilsa" iz BiH i inozemstva, uz krijumčarenje droge, bili umiješani i u međunarodnu trgovinu oružjem. Jednu pošiljku oružja iz BiH namijenjenu Austriji policija je uspjela otkriti i zaplijeniti.

Velika policijska akcija: Zaplijenjeno 800 kg marihuane

Tužiteljstvo BiH je više mjeseci koordiniralo operativni policijski rad na terenu, a prikupljeni su "jaki dokazi" protiv uhićenih pripadnika organiziranih kriminalnih skupina. Iz Tužiteljstva BiH su istaknuli kako je ovime još jednom potvrđena važnost suradnje s državama Europske unije na otkrivanju i procesuiranju međunarodnih organiziranih kriminalnih skupina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene